Tafeltje/Stoeltjes Samenstellen


Aangezien we een product op maat verzorgen hanteren we in ieder geval een levertijd van +/- 2 weken. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van een bestelling voor een bepaalde datum. Er is een mogelijkheid tot bezorgen op de laatste zaterdag van de maand. Alle informatie over ophalen of bezorgen is terug te vinden via de link onderaan deze pagina.

1 Kies een kleur
Ondertussen hebben we al veel keukentjes van verschillende kleuren mogen voorzien. Wellicht wil je één van deze kleuren gebruiken voor het tafeltje en de twee stoeltjes? Anders kan er altijd een kleurcode worden doorgegeven.

2 Kies de print op het tafeltje en stoeltjes

Voor het tafeltje en de stoeltjes hanteren we een vaste prijs. Ongeacht de keuze van de kleur en print kost dit gerestylde product €74,95.

Klik op de afbeelding voor de naam van de print.

3 Stuur ons een mail met je keuze
Alle stappen doorlopen? Laat ons je wensen weten door een mail te sturen naar toysrestyled@gmail.com. Wij sturen een mail terug ter bevestiging.

Klik hier voor meer informatie over het ophalen of laten bezorgen van het tafeltje en de stoeltjes. Het is tevens mogelijk je bestelling te laten verzenden!

%d bloggers liken dit: