Ophalen / Bezorgen

Openingstijden
We hanteren de volgende vaste tijden voor het brengen (van een eigen keukentje) en/of ophalen van een keukentje:

Maandag: 9:30 – 11:00 en 19:30 – 20:30

Dinsdag: 9:30 – 11:00 en 19:30 – 20:30

Zaterdag: 9:30 – 11:30


I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van maandag 25 juli t/m zondag 14 augustus.


Locatie
Wij zijn gevestigd in Ede, Gelderland. Laat ons even weten op welke dag en rond welk tijdstip je wilt komen. Wij houden hier dan rekening mee. Laat je je eigen keukentje restylen? Deze ontvangen we graag ten minste 3 weken voor de afgesproken ophaaldatum. (ook hiervoor even laten weten wanneer het keukentje wordt gebracht).

TIP: Het is aan te raden iets van een kleed of doek mee te nemen om het keukentje netjes te vervoeren. De keukentjes worden in zijn geheel meegegeven. In de meeste gevallen zullen de achterbanken plat moeten. Houd er dus rekening mee dat bijvoorbeeld autostoeltjes niet op de achterbank staan.

Bezorging
Is het niet haalbaar om het keukentje zelf op te halen of wil je er simpelweg gebruik van maken, dan biedt ToysRestyled de mogelijkheid om het keukentje te laten bezorgen! Dit doen we middels een eigen bezorgservice. Klik hier voor het complete overzicht wat betreft kosten en voorwaarden. Vermeld in de mail met je bestelling ook gelijk of je gebruik wilt maken van deze optie en het bezorgadres.
**I.V.M. VAKANTIE ZAL DE BEZORGROUTE IN JULI NIET OP DE LAATSTE ZATERDAG ZIJN MAAR OP ZATERDAG 23 JULI.**

*NIEUW* Verzenden
Vanaf nu is het mogelijk de bestelling te laten verzenden. Het product zal, na ontvangst, enkel nog in elkaar gezet moeten worden.
De tarieven voor verzending zijn als volgt:

Keukentje (Nederland): €25,00
Keukentje (België): €45,00

Set tafel/stoeltjes (Nederland): €15,00
Set tafel/stoeltjes (België): €25,00

Je kunt je adres vermelden in de mail met de bestelling.
Bestel je zowel een keukentje als een set tafel/stoeltjes dan zal deze, vanwege het gewicht, alsnog in twee pakketten worden verzonden.

%d bloggers liken dit: