Accessoires

Vanaf nu zijn ook deze leuke accessoires van Plantoys bij ons verkrijgbaar. Een echte toevoeging voor bij het keukentje.

Set gouden pannetjes – €31,95
(momenteel niet leverbaar)

Pasta set – €27,95

Eten en drinken set – €27,95
(momenteel niet leverbaar)


Sushi set – €39,95

Servies set – €36,95


Luxe broodjes set – €39,95


Assortiment Groenten – €31,95

Assortiment Fruit – €31,95
Stuur ons een mail met je keuze
Onze accessoires zijn te verzenden. De verzendkosten bedragen €5,95. Laat ons je keuze en adres weten door een mail te sturen naar toysrestyled@gmail.com Na ontvangst van de betaling sturen we de bestelling binnen 1-3 werkdagen op.
Liever ophalen bij ons in Bennekom? Geen probleem, vermeld dan deze optie in de mail.

PlanToys
PlanToys ontwikkelt duurzaam en verantwoord speelgoed dat een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw kind en een duurzame maatschappij. Al meer dan 30 jaar ontwerpen ze prachtig speelgoed met als belangrijkste doel: het positief bijdragen aan onze wereld. Sustainable Play is de basis voor hoe het merk de creatieve ontwikkeling stimuleert en kinderen dichter bij de natuur brengt. PlanToys wil kinderen bijbrengen om de natuur en haar grondstoffen te respecteren en te bewaren voor de toekomstige generaties.

100% duurzaam en veilig
PlanToys is een CO2 neutraal bedrijf en maakt geen gebruik van giftige stoffen. Het speelgoed wordt in elkaar gezet met gecertificeerde, E-Zero formaldehyde-vrije lijm, dit in plaats van de traditionele chemische houtlijm. Alle kleuren zijn op waterbasis, vrij van lood en andere zware metalen. PlanToys gebruikt gerecycled papier en speciale Soya inkt voor alle gedrukte materialen. Soya inkt is veel gemakkelijker biologisch afbreekbaar en kan daardoor veel efficiënter worden gerecycled dan de standaard chemische inkt.

De kwaliteit van het speelgoed wordt eerst in het eigen laboratorium uitvoerig getest. Daarna worden de producten doorgestuurd naar een derde partij om het op internationaal niveau te laten testen. Hierdoor overtreffen de PlanToys producten de internationale veiligheidsstandaarden.

%d bloggers liken dit: